3FM nieuws

Jessie Ware pakt met 'Free Yourself' de 3FM Megahit

foto: Persfoto album cover
  1. Nieuwschevron right
  2. Jessie Ware pakt met 'Free Yourself' de 3FM Megahit

Waar Jessie Ware haar carrière begon als echte popartiest, heeft ze nu een omslag gemaakt naar de funky disco anthems van de jaren zeventig. De Londense zangeres lanceerde zichzelf in 2012 met haar debuutalbum Devotion. Tien jaar later heeft ze zichzelf herontdekt en brengt ze het nummer 'Free Yourself' uit. De track pakt deze week de 3FM Megahit en hoor je dus extra vaak op 3FM!

'Free Yourself'

De titel van het liedje is niet zonder reden gekozen, Jessie heeft zich namelijk helemaal opengesteld voor een andere richting in de muziek. Waar ze hiervoor bekend stond om haar soulful pop met R&B invloeden, is deze nieuwe track op en top disco. Jessie laat op Instagram weten dat ze voor het maken van deze track de handen ineen heeft geslagen met producer en muzikant Stuart Price. Met zijn unieke sound heeft het nummer 'Free Yourself' het perfecte dansgehalte gekregen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Glastonbury

Het nummer 'Free Yourself' heeft Jessie Ware voor het eerst laten horen op de afgelopen editie van Glastonbury. Hier stond de 35-jarige zangers als headliner op The Park Stage, en had ze een geweldige groep dansers meegenomen om haar optreden te versterken. Met een diverse setlist van haar bekende nummers tot een cover van Kylie Minogue's 'Kiss of Life', speelde Jessie Ware het publiek plat. Check de live versie van het nummer 'Free Yourself' hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie