3FM nieuws

Nieuwe rits namen voor Eurosonic 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe rits namen voor Eurosonic 2012

De organisatie van Eurosonic Noorderslag heeft weer een aantal Europese acts bekendgemaakt voor Eurosonic 2012.

Eurosonic Noorderslag 2012 komt dichterbij. Over ruim twee maanden staat Groningen volledig in het teken van de meeste spraakmakende Europese en nationale bands en artiesten. En dat op 11 tot en met 14 januari.

Nieuwe Europese acts Eurosonic 2012

De organisatie maakte woensdag (26 oktober) de eerste namen voor Noorderslag bekend en woensdag (2 november) is aan de line up weer een rijtje Europese acts voor Eurosonic toegevoegd. Hiertoe behoren onder andere AKS (Addicted Kru Sound) uit België, Cashier No. 9 uit Ierland en Honningbarna uit Noorwegen. Een veelzijdige mix, waarvan de volledige lijst hier te zien is.

3FM op Eurosonic Noorderslag 2012

Uiteraard staat 3FM 11 tot en met 14 januari ook volledig in het teken van Eurosonic Noorderslag. Zo wordt uitgebreid verslag gedaan van alle ins en outs rondom het festival: live-optredens, interviews, speciale gigs, noem maar op. En verschijnen op de 3FM website exclusieve foto's en live-beelden.

Over Eurosonic Noorderslag 2012

Waar Eurosonic de etalage is voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en nationale) acts, is Noorderslag graadmeter voor nieuwe Nederlandse muziek. Eurosonic vindt plaats op 11, 12 en 13 januari op verschillende locaties in de Groningse binnenstad en Noorderslag op 14 januari in de Oosterpoort.

>> Eerste namen Noorderslag 2012

>> Bekijk de volledig bekendgemaakte line up voor Eurosonic Noorderslag 2012

Ster advertentie
Ster advertentie