3FM nieuws

3FM Presents: Live at Amsterdamse Bos 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: Live at Amsterdamse Bos 2014

Het Bostheater in Amstelveen is tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus het toneel van 3FM Presents: Live at Amsterdamse Bos.

Voor de tweede editie van de serie openluchtconcerten heeft de organisatie van Live at Amsterdamse Bos mooie namen weten te strikken. Onder andere Milow, Angus & Julia Stone en Novastar zijn deze zomer in het Bostheater in Amstelveen te zien. Het festival wordt zondag 8 juni afgetrapt met een optreden van het excentrieke, Noorse bandje Kakkmaddafakka.

3FM Presents: Live at Amsterdamse Bos

Live at Amsterdamse Bos komt dit jaar met zes openluchtconcerten. Verscholen tussen de bomen van het Bostheater spelen tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus verschillende acts. Milow is op zondag 20 juli te zien en Novastar staat zondag 10 augustus op het podium van het Bostheater. Andere namen die voorbijkomen zijn Midlake, Angus & Julia Stone en de IJslander Ólafur Arnalds.

Kaartverkoop zaterdag 19 april

Kaarten voor Live at Amsterdamse Bos gaan zaterdag 19 april in de verkoop. De ticketprijzen verschillen per avond. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de officiële website.

Ster advertentie
Ster advertentie