3FM nieuws

Nieuwe Serious Talent Live zien!

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe Serious Talent Live zien!

Check hoe de Serious Talents live klinken. Zie Splendid, Capeman en Airto deze woensdag live.

Elke drie maanden worden er vier bandjes uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Die bandjes krijgen airplay op 3FM, en komen langs in de studio. Serious Talent is eigenlijk een springplank naar roem, sex, drugs en Rock 'n Roll.

Opnames

Uiteraard moeten de Serious Talents ook hun podiumprestaties laten zien, want dat is van belang, wil je het maken als muzikant tegenwoordig. En dat doen ze in de Starsound Studio in Utrecht. De bands spelen daar twee nummertjes en worden opgenomen. Rudy Mackay neemt een interview af om tot de kern van de band te komen.

>> kijk naar eerdere opnames, met pareltjes ertussen!

Airto, Capeman en Splendid

En op 22 juni is het weer tijd voor nieuwe opnames. Serious Talents Airto, Capeman en Splendid blijken podiumtijgers! En jij kunt erbij zijn voor nop!

>> Lees meer over deze Serious Talents

Zorg dat je op 22 juni om 20.00 uur aanwezig bent in de Starsound Studio

Volg het thuis

Kun jij niet naar Utrecht komen, of ben je een beetje een luie donder? Geen probleem, je kunt de live beelden van de opnames en de backstagebeelden gewoon volgen via www.starsoundradio.nl

Ben jij ook Serious Talent?

De Serious Talent springplank heeft al enkele grote namen gelanceerd. Denk aan Destine, Giovanca, Miss Montreal, Go Back To The Zoo en Caro Emerald.

Maar Serious Talent wordt je niet zomaar. Je moet in ieder geval één geweldig liedje hebben en je moet de weg weten naar ongekendtalent.nl. Toni Peroni is het hoofd van de Starsound Studio. Hij vraagt aan Mr. Serious Talent himself , Tijs van Liemt, hoe je nou precies Serious Talent wordt. Zie het hier.

Ster advertentie
Ster advertentie