3FM nieuws

Tom Grennan verrast 3FM-luisteraar Romy met optreden

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Tom Grennan verrast 3FM-luisteraar Romy met optreden

De eerste editie van Requestival met Timur was gelijk een hele speciale! In het nieuwe programma draait hij elke werkdag van 12:00 tot 13:00 al jouw requests om de lunch door te komen. De dag van 3FM-luisteraar Romy nam hierdoor wel een hele bijzondere wending.

Speciale verrassing voor Romy

Luisteraar Romy wilde de nieuwste single 'All These Nights' van Tom Grennan graag horen en werd niet teleurgesteld. Timur had namelijk geregeld dat de zanger speciaal het nummer voor Romy bij 3FM kwam spelen, waar zij bij mocht zijn! Alleen was het nog even spannend of Romy dit wel ging redden...

Terwijl Romy nog steeds onderweg is, is Tom Grennan gelukkig op tijd gearriveerd in de studio. Buiten zijn moeder om, heeft de zanger nog nooit gespeeld voor een publiek van één persoon gespeeld. Dus naast dat Romy zweet van de spanning, is ook Tom zenuwachtig. Ondertussen checken Timur en Tom toch even waar Romy op dat moment rijdt. Waarop Tom verbaast reageert: "Ik dacht dat iedereen op de fiets kwam".

Gelukkig komt Romy op tijd aan en staat haar grote idool al klaar op de parkeerplaats met gitaar. Romy mag plaatsnemen op een front row zitplaats en genieten van het, speciaal voor haar geregelde, optreden. Check hieronder hoe dat eruit zag:

Video niet beschikbaar

Tom Grennan

De Britse singer-songwriter brak in 2021 door in Nederland met de nummers 'Little Bit of Love' en 'Lets Go Home Together' (een duet met Ella Henderson), die allebei de hitlijsten haalden. Daarna volgden meer hits en ook een samenwerking met Calvin Harris. Met zijn nummers heeft hij al veel harten veroverd tijdens concerten en festivals afgelopen zomer. Nu komt de 27-jarige zanger met een lied vol positieve energie met 'All These Nights'. "Het is een lied over je dankbaar voelen voor de goede energie en goede mensen in je leven. De mensen die je vreugde en liefde brengen. Dit is het begin van het nieuwe hoofdstuk. Mijn geluid evolueert. Ik doe de deur open, en ik verkondig dat: dit is waar het nu is!", zegt Tom Grennan over de track. Momenteel werkt hij in de studio aan zijn aanstaande derde album.

Verder laat de zanger weten dat hij een grote Europese tour gaat doen met minimaal 2/3 avonden in Nederland. Gelukkig hoeft Romy dit niet te missen, ze mag namelijk als speciale gast van Tom gratis komen kijken naar deze shows! Check het live optreden op de parkeerplaats hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie