3FM nieuws
BNNVARA

3FM-dj Sander organiseert Sanders Vriendenopvang tijdens staking 15 maart

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Sander organiseert Sanders Vriendenopvang tijdens staking 15 maart

Op vrijdag 15 maart staakt het hele onderwijs. Basisscholen, middelbare scholen, mbo’s, hbo’s en universiteiten sluiten hun deuren, zodat het personeel kan staken. Zij doen dit om een signaal af te geven aan Den Haag dat de werkdruk te hoog is, salarissen omhoog moeten en er een tekort aan docenten is. 3FM-dj Sander en zijn vriendenteam steunen deze staking door middel van Sanders Vriendenopvang!

Sanders Vriendenopvang

Dus moet jij als ouder werken die dag en weet je niet waar je je kinderen heen moet brengen? Ben je scholier of student en weet je niet wat je met je vrije tijd moet? Geen nood! Wij organiseren een volledige dag met leuke activiteiten voor jong en oud. Interessante workshops, optredens van vette artiesten en nog meer gekkigheid.

Natuurlijk houden we ook nauw contact met het Malieveld in Den Haag en nodigen we leraren en politici uit om het over dit probleem te hebben. Maar deze dag kunnen we alleen maar organiseren met jouw hulp! Heb jij een vet idee voor deze dag? Of wil jij zelf je handen uit de mouwen steken door een workshop of een lezing te geven, op te treden of iets anders bij te dragen aan deze dag? Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter en stuur jouw idee in. Dan maken we er samen een onvergetelijke dag van!

Wil je op de hoogte blijven van het evenement of jezelf vast op aanwezig zetten? Dat kan hier via het evenement op de 3FM Facebook!

Ster advertentie
Ster advertentie