3FM nieuws

Pinkpop zondag volgens bezoekers

  1. Nieuwschevron right
  2. Pinkpop zondag volgens bezoekers
De zon scheen, verschillende rode huidjes paradeerden voorbij, maar niks kon de sfeer bederven.

Dat het weer een feestje was moge duidelijk zijn. Hier volgen een paar hoogtepunten van bezoekers.

Margo en Matthew: Madness!


Margo (25) en Matthew (22) hoeven niet lang na te denken over de beste band: "Madness!" Maar ook Volbeat was geweldig. "We stonden helemaal vooraan." Daarnaast waren Keane en Krezip een hoogtepuntje. "Heel leuk voor Krezip dat ze de carrière op deze manier af mogen sluiten."

Petra: White Lies!


Voor Petra (34) was White Lies de topper. Maar John (38), de grote onbekende die ineens aan komt lopen, gooit roet in het eten als hij vertelt dat Krezip de beste was. John zegt: "Qua muzieksmaak zal het waarschijnlijk nooit klikken tussen Petra en mij." Of het uberhaupt gaat klikken tussen de twee? De kans is laag, zeer laag.

John en Yvonne:Krezip!


En daar hebben we John alweer. Deze keer samen met Yvonne (37), met wie hij op Pinkpop is. Gelukkig komt die muzieksmaak wel overeen want ook Yvonne vindt Krezip een van de hoogtepunten. "En Rowwen Hèze! Wat een sfeertje." Nog kunnen slapen? "Vannacht was er 24 uur muziek op de camping." Juist ja.

Cosmo en Mandy: Madness!


Cosmo (33) en Mandy (32) hebben het meest genoten van Madness. "We zijn gister aangekomen en liggen vandaag eigenlijk gewoon lekker op het gras." Lekker laten liggen dus. Heerlijk zo'n festivalsfeertje.


Nog één dag te gaan en dan zit het er alweer op. Maar laten we daar nog niet aan denken. Voorlopig moet iedereen de nacht nog heel doorkomen.



Ster advertentie
Ster advertentie