3FM nieuws

Madonna in juli naar België

  1. Nieuwschevron right
  2. Madonna in juli naar België

Het Nieuwsblad meldt dat de Queen Of Pop in juli naar Brussel komt voor een concert in het Koning Boudewijnstadion.

Madonna maakt de data van haar grote wereldtour pas later bekend, maar de Belgische krant beweert een scoop te hebben. Volgens Het Nieuwsblad is het zeker dat de tour van de zangeres haar ook naar de Belgische hoofdstad Brussel brengt.

Madonna en België

Als het nieuws klopt, dan wordt de tweede keer dat Madonna bij onze Zuiderburen op het podium staat. De eerste keer was in 2009. Toen deed ze met haar Sticky and Sweet world tour de weide aan waar een week daarvoor nog het Rock Werchter festival had plaatsgevonden.

Muzikale comeback

Madonna maakte afgelopen weekend tijdens de Amerikaanse Super Bowl een indrukwekkende muzikale comeback. Dit spetterende optreden van de inmiddels 53 jarige zangeres voorspelt in elk geval veel goeds voor de aankomende tour.

>> Meer over Madonna bij de Super Bowl

Dure concertkaarten

Het is nog niet bekend of de tourcaravaan van Madonna ook een stop maakt in Nederland. De kans is wel groot dat als je Madonna ergens tijdens haar tour live wil zien, je er flink wat euro’s voor neer moet leggen. Het Nieuwsblad meldt dat kaarten voor het concert in Brussel kunnen oplopen tot wel 150 euro. Madonna zelf beweerde eerder dat mensen niet moeten zeuren over hoge concertprijzen, want ze is elke cent waard.

>> Meer over Madonna en dure kaarten

Ster advertentie
Ster advertentie