3FM nieuws

Soloplaat A Balladeer-frontman

  1. Nieuwschevron right
  2. Soloplaat A Balladeer-frontman


Onder de toepasselijke naam brengt Marinus de Goederen, frontman van A Balladeer, als Mr. A Balladeer snel zijn soloplaat uit. Download een song!

Een tijdje geleden kwam al naar buiten dat A Balladeer eventjes op 'pauze' staat. Frontman Marinus de Goederen was namelijk bezig met zijn soloproject en waar ben je zonder frontman? Deze soloplaat is zo goed als af. Hij brengt de plaat uit onder de naam Mr. A Balladeer, zo blijft hij toch dichtbij z'n band.

Sorry, kid

Het album komt op 12 februari uit en draagt de licht melancholische titel Sorry, Kid. Melancholisch of niet, toepasselijk is het zeker, want de plaat is een echte singer/songwriterplaat geworden.


Een plaat die Marinus al tijden heeft willen maken. Hij heeft het geheel ook helemaal uit eigen zak betaald, je moet er wat voor over hebben.

Download!

'A Little Rain Has Never Hurt No One', één van de tracks op het album, gooide de zanger al eerder met een clipje YouTube op. (Zie daarvoor het filmpje hieronder.) Maar nu kun je in ruil voor je mailadres de track 'More Or Less The Sort Of Shit Ex-Lovers Get Restraining Orders For' deze song helemaal voor niks in je mailbox krijgen. Lief, hoor!

Ster advertentie
Ster advertentie