3FM nieuws

Jay-Z maakt Italiaanse boeren blij

  1. Nieuwschevron right
  2. Jay-Z maakt Italiaanse boeren blij

Italiaanse truffelboeren hadden een reden voor een feestje, want Jay-Z en zijn vrienden kwamen langs en genoten van extravagante diners en dure wijnen.

Jay-Z zorgt heus wel voor genoeg ontspanning naast zijn drukke muziekcarrière. Hij trok met een groep vrienden naar de Noord-Italiaanse stad Alba, de plek waar de beroemde witte truffel vandaan komt. Italiaanse boeren waren erg blij met de komst van de wereldberoemde rapper. Jay-Z gaf namelijk behoorlijk wat geld uit aan dure etentjes en exclusieve Italiaanse wijnen.

Jay-Z op jacht naar de witte truffel

Jay-Z wisselde zijn dure sneakers in voor simpele laarsjes. Samen met een Italiaanse truffelboer en zijn hond trok hij door de modder op jacht naar de kostbare zwammen. Na de truffel-speurtocht was het tijd voor iets lekkers. Jay-Z en zijn vrienden schoven bij de boeren aan en genoten van een speciaal streekgerecht: spinazie quiche met (zelf opgegraven) witte truffel. Het etentje bracht behoorlijk wat geld in het boerenlaatje. Jay-Z rekende bijna 15.000 euro af voor drie kilo witte truffel.

Italiaanse wijnboer blij met de komst van Jay-Z

Bij een culinair hoogstandje hoort natuurlijk een heerlijk drankje. En deze keer niet het bekende hiphopdrankje Crystal, maar flessen wereldberoemde Italiaanse wijn van het merk Barolo en Barbaresco. En dat mocht wat kosten, ja ja. Jay-Z kreeg een rekening voor de neus geschoven van bijna 10.000 euro. Luca Currado, de eigenaar van de wijngaard, vond het (natuurlijk!) super gezellig dat Jay-Z en zijn vrienden langskwamen. Om het hiphopgezelschap te bedanken trakteerde hij op truffel ravioli.

Ster advertentie
Ster advertentie