3FM nieuws

Woops! Mariah zit op de verkeerde toonhoogte

  1. Nieuwschevron right
  2. Woops! Mariah zit op de verkeerde toonhoogte

Pak je oordoppen er even bij voordat je dit filmpje bekijkt, want Mariahs stem is niet meer wat het geweest is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We hebben allemaal wel eens meegezongen met 'All I Want For Christmas Is You' van Mariah Carey. Bij negen van de tien mensen zal dat niet al te best klinken. Wat niet zo gek is, want het behalen van de juiste toonhoogtes in het nummer is een hele opgave. Maar van Mariah zou je verwachten dat zij de extreem hoge noten wel moet halen. Dat bleek tijdens haar optreden op de jaarlijkse Christmas Tree Lightning ceremonie in New York op woensdag 3 december niet het geval te zijn.

Optreden gemist

De ceremonie rond de immense kerstboom wordt elk jaar live uitgezonden door de tv-zender NBC. Mariah zou op dinsdag 2 december alvast een deel van haar optreden opnemen, maar de zangeres kwam niet opdagen. Haar fans hebben drie uur in de kou moeten wachten, omdat Mariah naar verluid druk bezig was met een telefoontje over haar scheiding van Nick Cannon, schrijft Digital Spy.

Excuses

Mariah bood via Twitter haar excuses aan: "Ik had de situatie van afgelopen avond niet onder controle. Ik bied mijn excuses aan aan iedereen die er was. Jullie weten dat ik jullie nooit teleur zou willen stellen."

Jessie J kan er ook wat van

Mariah is niet de enige die af en toe een nootje finaal mist. Jessie J is een expert op het gebied van vals zingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie