3FM nieuws

Miss Montreal in That's Live

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal in That's Live
Naast het schrijven van blogs op 3FM.nl heeft Sanne Hans het druk met haar band Miss Montreal. Zoals zaterdag in That's Live
Als je nog niet hebt gehoord van Miss Montreal, dan heb je de afgelopen tijd echt onder een rots gelegen. Ze zat in de Wereld Draait Door, speelde live bij Giel en schitterde in een kaasreclame.

That's Live
Omdat Gerard Ekdom erg van kaas houdt én van goeie muziek, mocht Sanne ook komen opdraven in That's Live. Je hoorde haar zaterdag tussen 18.00 en 20.00 uur op 3FM.

Zoals je al las was Eric niet de gastheer, maar heeft hij in Gerard een waarige vervanger gevonden.

>> Luister de uitzending terug

>> Naar de site van That's Live
>> Lees de bio van Miss Montreal

Sanne blogt
Naast het druk hebben met haar band Miss Montreal schrijft Sanne ook blogs voor 3FM.nl, zoals de onderstaande.

Wéér een druk weekje…
Even kijken, waar zal ik beginnen…

We waren dus Megahit bij 3fm! En nu staan we op nummer 15 in de Top 100! Ik neem aan dat dat goed is… zo veel weet ik er ook niet van, maar 15 is beter dan 100 toch??

Ik had deze week voor het eerst de hele dag alllleeeen maar interviews, voor tijdschriften en TV. Dat was eigenlijk best relaxed… Beetje op een mooie stoel over jezelf praten, ach ja, wie houdt daar niet van…

Maar voor dit alles was ik bij Giel te gast, was heel gezellig! Thijs, mijn drummer had een drumstokje van Guitarhero (met band versie dus) stukgeslagen, nou, die kerel is fanatiek!
De rest was trouwens ook erg goed bezig met dat spel. Ik heb nagedacht en ik ben tot de conclusie gekomen dat het spel niet goed is voor mij omdat ik echt niks bak op dat gitaarding en dus ga twijfelen aan mijn gitaarcapaciteiten hahaha.
Dus ik hou het maar bij zingen en slapen, want ohhh wat heb ik heerlijk geslapen op die bank bij 3FM!

Gisteren was ik bij TV Oost, mijn roots dus, te gast bij ‘En dan nog even dit’; een supertof programma. Het was echt beregezellig en ik had eindelijk weer een Grolschbiertje te pakken want dat zie je niet zo snel in Amsterdam. Moet ik toch wel even aan wennen hoor…

Oja! Woensdag gingen we uit eten om het contract met 8Ball Music daadwerkelijk te ondertekenen.
Dat was zo leuk! Het is een super team en ik vind iedereen stuk voor stuk ge-wel-dig.
Hopelijk gaat onze samenwerking nog lang duren!
Ik moest wel even wennen aan dat luxe eten enzo, dat ken ik nog niet zo goed. Heb zelfs kreeft gegeten… Nou, dat doe ik niet weer, ik hou het wel bij echt vlees haha.

Morgen spelen we bij Tros Muziek Café bij de Plantage, dus dat wordt ook hartstikke leuk!
En verder heb ik aankomende week fotoshoots, stylingdingen, websitevergaderingen, optredens, songwritingdagen in Haarlem en That’s Live! staat ook voor de deur, op zaterdag 8 november.

Wordt dus wéér een druk weekje, en daarna gaan we gewoon lekker door met drukke dagen/weken, gave optredens en nog veeeeel meer leuke dingen!

xx

>> Lees hier Sanne's blog van 24-10-2008
>> Lees hier Sanne's blog van 10-10-2008
Ster advertentie
Ster advertentie