3FM nieuws

Lauryn Hill cancelt haar Europese tour

  1. Nieuwschevron right
  2. Lauryn Hill cancelt haar Europese tour
De Europese tournee had haar comeback moeten zijn, maar helaas heeft de hiphop- en r&b-zangeres Lauryn Hill al haar optredens in Europa voor deze zomer afgezegd.Lauryn zou op het Stockholm Jazz Festival de hoofdact zijn, maar hier is door een woordvoerder bevestigd dat zij haar optreden gecanceld zou hebben vanwege gezondheidsproblemen.

Stockholm Jazz Festival

Het jazz-festival in Stockholm is één van Zwedens grootste muziekevenementen en vinden het spijtig dat het concert van de oud-zangeres van The Fugees komt te vervallen. Ze zijn nu druk bezig met het vinden van een waardige vervanger. Over de gezondheidsproblemen van de zangeres wordt verder niets losgelaten door haar agent. Dus wat er nou precies met haar aan de hand is, is nog onduidelijk..

Festival Mundial

Zaterdag 20 juni zou Lauryn Hill haar opwachting maken tijdens het Tilburgse Festival Mundial in het Leijpark en zou deze dag het evenement groots afsluiten. Maar het is nog niet duidelijk of ze er nou wel of niet is. De directeur van Festival Mundial liet woensdag weten ''er vooralsnog vanuit te gaan dat Hill gewoon komt''. ''Wij hebben nog geen officiële afzegging of reactie van haar management ontvangen.'' Hij noemt het bericht van het Stockholm Jazz Festival “erg vreemd”. (www.nu.nl)


>> Lees hier meer over Lauryn Hill
Ster advertentie
Ster advertentie