3FM nieuws

Eerste namen Michael Jackson tribute

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste namen Michael Jackson tribute

Christina Aguilera, Cee Lo Green, Alien Ant Farm, en meer namen bevestigd voor het concert ter ere van de King Of Pop.

De laatste dagen werd er al steeds meer bekend over het tribute concert voor de in 2009 overleden Michael Jackson, dat door een deel van zijn familie wordt organiseerd. Het concert vindt op 8 oktober plaats in het Milliennium Stadium in Wales. De line-up begint nu ook vorm te krijgen.

Line-up tribute concert

Graig David was de eerste artiest die aan de oproep van Michaels moeder Katherine gehoor heeft gegeven. Hij liet weten dat hij erbij is. Volgens de laatste berichten zijn de volgende artiesten ook bevestigd: Cee Lo Green, Leona Lewis, de Britse boyband JLS, Alien Ant Farm (brachten in 2001 een cover van Michaels track 'Smooth Criminal' uit) en Smokey Robinson. 3T, de groep die bestaat uit drie neefjes van Michael, treedt ook op en de artiest die meest recent heeft bevestigd is Christina Aguilera .

Meer namen

Global Live Events, het bedrijf dat het samen met de Jacksons organiseert, belooft dat deze reeks namen nog maar het begin is. Er komen er nog veel meer bij. Katherine Jackson zou ook aan Usher, Justin Bieber en aan het gouden rapduo Jay-Z en Kanye West aka The Throne gevraagd hebben of ze willen optreden.

Verdeeldheid in Jackson familie

Niet alle leden van de Jackson familie zijn het eens met het concert. Michaels broers Randy en Jermaine hebben in een statement laten weten dat ze er niet achter staan.

>> Lees hier meer over Randy en Jermaine's statement

Ster advertentie
Ster advertentie