3FM nieuws

De Tour: op zoek naar DE muzikale energieboost

  1. Nieuwschevron right
  2. De Tour: op zoek naar DE muzikale energieboost

De Tour de France is los, zit jij er elke dag in je gele trui helemaal klaar voor of heb je nog een opwarmnummertje nodig?

Jazeker, de Tour de France is los! In Rotterdam hopten de renners voor het eerst op de gloeiende zadels, om daar pas om 25 juli op de Champs-Élysées gebroken af te stappen. Ben jij er klaar voor of heb je nog een muzikaal duwtje in de rug nodig? Daar kunnen we allemaal bij helpen!

Are you ready?

Ben en zit jij er elke dag helemaal klaar voor? Schriftje bij de hand om de tussensprints te noteren, de antieke bolletjestrui van Gert-Jan Theunisse uit '89 om je schouders en de wielerencyclopedie opengeslagen op de salontafel, terwijl de renners op het televisiescherm voorbij zoeven. Zoals een echte wielrenfan betaamt?

Wij zoeken hét ultieme opzweepnummer

Of kun jij nog een muzikale energieboost gebruiken? Er zijn van die ultieme liedjes die je meteen klaarmaken voor een grootse strijd, of dit nu energie voor een wielerronde, een imposante opkomst op een voetbalveld of een kleinerende binnenkomst van een boksring moet opleveren. Wij zoeken hét ultieme opzweepnummer. Scroll naar beneden om jouw suggestie te delen!

Warming up voor de Tour de France

De fietsers zijn er zéker klaar voor, maar toch moet er elke ochtend een korte warming-up gedaan worden voordat de bergtoppen verslagen kunnen worden. Dat moet natuurlijk onder het genot van opzwepende, up-tempo, knoertharde, energieke muziek gebeuren. Wat is volgens jou het ultieme wielren-warming-up-nummer? We doen alvast een kleine voorzet met de klassieker van Queen...


Deel jouw muzikale (wieleren)energieboost!

Vul hieronder in wat volgens jou hét oppepnummer is. De verkiezing gaat los en onder degene met de meeste stemmen verloten we een prijzenpakketje vol energieke DVD's en CD's. En wees misschien iets origineler dan 'Eye Of The Tiger'...

Ster advertentie
Ster advertentie