3FM nieuws

Rudy zoekt lekker wijf

  1. Nieuwschevron right
  2. Rudy zoekt lekker wijf
Rudy zoekt een mooie vrouw/ lekker wijf. Maar niet eens voor zichzelf! Het is voor de videoclip van de Madd. Geef je op!
Rudy heeft de Madd beloofd te helpen met zoeken naar een lekker wijf, of zoals Rudy zelf respectvol zegt: mooie jongedame, voor de nieuwe videoclip. Logisch dat Te Madd Rudy vraagt. Hij heeft er namelijk ontzettend veel verstand van.

Videoclip

The Madd gaat over dik een week een nieuwe clip opnemen en riepen bij Rudy in het programma dat ze nog op zoek zijn naar een mooie vrouw. Zonder mooie vrouw natuurlijk geen goede clip. Rudy is altijd behulpzaam en springt voor The Madd in de bres en zet een zoekactie op touw. Alle aanmeldingen gaan via Rudy, om op die manier The Madd werk te besparen. Onbaatzuchtigheid ten top!

Lekker wijf

Dus ben jij een lekker wijf, een mooie vrouw, een aantrekkelijk meisje of gewoon een fox? (Schroom niet, dat kun je best zeggen over jezelf, hoor!) Meld je dan aan bij Rudy en wie weet ligt wereldfaam voor jou in het verschiet, want de clip wordt vast gedraaid op TMF en MTV!

Meld je aan bij Rudy. Uiteraard wel met foto, want Rudy moet wel weten wat voor vlees hij in de kuip heeft. Stuur je foto naar rudy@3fm.nl
Ster advertentie
Ster advertentie