3FM nieuws

Josh Homme maakt infomercial voor Scissor Sisters

  1. Nieuwschevron right
  2. Josh Homme maakt infomercial voor Scissor Sisters

De Queens Of The Stone Age-frontman prijst het nieuwe album van Scissor Sisters aan in een hilarische nep infomercial. Bekijk de video!

Scissor Sister-zanger Jake Shears vertelde in september van 2011 aan The Daily Star dat het zijn droom was om met de Queens Of The Stone Age-frontman te werken. Jake: "It'd be a dream collaboration, bec­ause I’m a huge fan. I really, really want to sing on the next QOTSA album. I'm desperate for it.”

Josh Homme ook fan van Scissor Sisters

Of Jake uiteindelijk op het nieuwe album van QOTSA te horen is, dat blijft nog even de vraag. Maar Josh Homme is in elk geval ook fan van de glampopband, blijkt uit de grappige, over de top, nep infomercial die hij heeft opgenomen. Hij prijst daarin Scissor Sisters' nieuwe album Magic Hour aan.

Disco queen Josh Homme

In de video zegt Josh met een stalen gezicht zinnen als: "dedicated to get you on the dancefloor and keep you on the dancefloor. Forever." en "Magic Hour is a combination of rhythm and romance like you’ve never heard before". En dat is nog maar het begin van zijn verkooppraat. De Queen Of The Stone Age-frontman gaat maar door in de bijna drie minuten durende clip. Kijk en luister zelf maar.

Josh Homme Magic Hour Infomercial

Ster advertentie
Ster advertentie