3FM nieuws

Smashing Pumpkins naar Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Smashing Pumpkins naar Amsterdam

Billy Corgan en band spelen 8 november in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Smashing Pumpkins maakte gisteren al bekend dat ze binnenkort naar Brussel komen voor een concert en vandaag is er meer nieuws. Nederlandse fans hoeven niet de grens over om de Amerikaanse band live te zien. Billy Corgan en co hebben ook een optreden in Amsterdam gepland. Ze komen op dinsdag 8 november, een dag na de show in Brussel, naar de HMH.

The Other Site of the Kaleidyscope Tour

Smashing Pumpkins heeft heel wat wisselingen in bandleden gehad sinds het ontstaan in 1988. Frontman Billy Corgan is de drijvende kracht achter de band en nog het enige overgebleven originele bandlid.

Corgan kondigde in 2009 het bijzonder project Teargarden By Kaleidyscope aan. Daar zijn tot nu toe een aantal tracks van uitgebracht. Gezien de titel van de tour, “The Other Side of the Kaleidyscope Tour”, zal de band daar live waarschijnlijk wel werk van laten horen. Maar grote kans dat ook oude hits als 'Tonight, Tonight' en '1979' voorbijkomen tijdens het concert.

Voorverkoop Smashing Pumpkins

De kaartverkoop van het concert start volgende week vrijdag (9 september) op 10:00 via de bekende voorverkoopkanalen (www.livenation.nl).

The Smashing Pumpkins – “The Other Side of the Kaleidyscope Tour”
Dinsdag 8 november 2011
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 48,40 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie