3FM nieuws

Vier nieuwe 3FM Serious Talents

  1. Nieuwschevron right
  2. Vier nieuwe 3FM Serious Talents

Jett Rebel, Mondae, Michael Prins en The Road Home dragen sinds zondag 4 augustus de titel 3FM Serious Talent.

Elke paar maanden worden er weer vier 3FM Serious Talents gekozen. Barend en Wijnand lieten zondagavond 4 augustus horen welke vier bands deze keer de gelukkigen waren en de titel 3FM Serious Talent mogen dragen.

Jett Rebel - 'Do You Love Me At All'

Jett Rebel is het alter ego van Jelte Tuinstra, die al in bands als Valerius en The Souldiers speelde. Met zijn EP Venus bewijst hij echter dat het tijd is voor een solocarrière.

Voor die EP zong en speelde Tuinstra zelf alles in; live wordt hij begeleid door zijn eigen band. Zijn eerste single 'Do You Love Me At All' is een puik visitekaartje dat Jett Rebel de titel 3FM Serious Talent oplevert.

>> Beluister 'Do You Love Me At All' van Jett Rebel

Mondae - 'Sunglasses'

Mondae is een band bestaande uit drie studenten van het Amsterdamse Conservatorium. Ze maken opzwepende popliedjes met invloeden uit dancemuziek.

De officiële video van Mondae's eerste single moet nog worden uitgebracht, maar de drie heren gaven al wel een voorproefje van het nummer 'Sunglasses' op YouTube.

>> Beluister 'Sunglasses' van Mondae

Michael Prins - 'Close To You'

Michael Prins timmert al een tijdje aan de weg als singer-songwriter. Bij het schrijven van zijn songs wordt hij geïnspireerd door groten der aarde als Neil Young, Bob Dylan en Nick Drake.

Prins nam deze zomer deel aan het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en wist de talentenjacht met het nummer 'Close To You' te winnen.

>> Beluister 'Close To You' van Michael Prins

The Road Home - 'Teenage Dancer'

The Road Home heeft zijn sporen in het livecircuit al ruimschoots verdiend als de band uit Enschede in 2012 debuut-EP Old Hearts uitbrengt.

Kenneth, Luke, Laurens en Mart tourden namelijk al met internationale bands als Drive Like Maria, King Cannons, Reno Divorce en Toy Dolls. Maar ook op plaat klinkt The Road Home erg lekker. Het nummer 'Teenage Dancer' is afkomstig van de tweede EP Too Cold.

>> Beluister 'Teenage Dancer' van The Road Home

Ster advertentie
Ster advertentie