3FM nieuws

Anna-Rose Clayton met haar nieuwste single 'nEw Me' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Anna-Rose Clayton met haar nieuwste single 'nEw Me' in de 3FM Live Box

'VoorAan' is de plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Olivier en Jamie helpen je ieder donderdag op 3FM tussen 22:00 en 01:00 uur met het kennismaken van de nieuwste releases en grootste beloftes. Zo ook Anna-Rose Clayton, die je laat dansen op haar electro-pop hits.

Engelse roots

Anna-Rose is opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Engelse vader.

Ze merkt dan ook dat er heel veel van dat Engelse in haar zit.’’ Ja ik merk naarmate ik ouder word hoe meer ik het besef, ik ben in Engeland geboren dus ik heb ook veel meegekregen van de cultuur daar.’’Tijdens nieuwjaar in Nederland moesten ze altijd een uur wachten met vieren, dit omdat oud en nieuw in de UK pas een uur later wordt gevierd.Het Engelse kun je dan ook zeker in haar muziek terugvinden. Het heeft namelijk een erg rauw randje wat heel erg bij de Engelse muziekscene hoort.

Video niet beschikbaar

'nEw Me'

De nieuwste single van Anna-Rose gaat over het opnieuw vinden van jezelf. "Ik zit echt mega in de fase van mezelf vinden. Ik zit echt in een rollercoaster, maar ik voel me wel meer zelfverzekerd, wat super tof is." Dat zelfvertrouwen vertaalt ze ook in haar muziek. Soms heeft ze wel nog moeite met nee zeggen en omschrijft zichzelf als een people pleaser. "Ik denk dat mijn nummer 'nEw Me' mijn alter ego beschrijft, iemand die ik nog niet helemaal ben maar wel wil zijn."

Ben jij benieuwd naar het optreden in de 3FM Live Box? Bekijk hem hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie