3FM nieuws

De vakantie is voorbij

  1. Nieuwschevron right
  2. De vakantie is voorbij
Bij 3FM druppelen de medewerkers weer viesgebruind binnen. Tijd om te kijken wat de buit aan vakantiekaarten is.
Niet iedereen houdt zich aan de vaste vakantietijden bij 3FM. Zo zit de eindredacteur van 3FM.nl nu, op dit moment, as we speak, met z'n bips in het zand te niksen op één of ander Grieks eiland.

Desondanks is het tijd de vakantieperiode officieel af te sluiten. De rest van de redactie leeft weer op onder de warme deken van de aanwezigheid van collega's en de stofwolken in het kantoor worden als vanzelf weer weggelopen. Fijn.

BEDANKT

We hebben het overleefd. Maar niet zonder de hulp van de bezoekers van 3FM.nl. Enkele weken geleden hebben we een oproep gedaan om te vragen of jullie ons wilden verblijden met een ouderwets vakantiekaartje. En wat een warme bezoekers zijn jullie, want jullie hebben dit in grote getalen gedaan.

De eerste kaarten

Lees onze opgetogen reacties bij het binnenkomen van de eerste twee kaarten:

>> Kaart 1
>> Kaart 2

De rest

En zie hier een greep uit de rest van de kaarten. Bedankt!
Jeroen en Gerwin waren op het Sziget festival. En aangezien we daar al foto's van hebben, stuurden zij maar foto's van de stad zelf. Het is een mooie sfeerimpressie. Daar hoeven we niet meer naar toe om het zelf te zien.

Reinier was in Denemarken op vakantie en vergat het kaartje op de bus te doen, dus heeft hij dit kaartje persoonlijk door de brievenbus bij 3FM gestopt. Want mensen zoals wij verdienen ook een fijne vakantie, vindt hij! Thanks!
Marjolein heeft drie weken recreatiewerk gedaan op camping de Reehorst. Ze heeft er leren schminken. De kaart spreekt voor zich: gezelligheid alom. Wie hoeft er naar Ibiza of Vietnam als je je kunt laten schminken door Marjolein in Vorden?

Dit is een kaartje van een anonieme afzender. Misschien een vakantie met mede AA- ers (Anonieme Afzenders)?Thijs loopt langs de Costa Brava met zijn Paultje Pils t- shirt en is teleurgesteld over de weinige reacties die hij erop krijgt. Wij ook, Thijs.Nilles stuurt ons een keurig vakantiekaartje vanuit Glossglockner met de basics: het is lekker weer en hij geniet van het mooie uitzicht. Zo zien we ze graag!Anneke is in Egypte en deze kaart behoeft geen uitleg. Het heeft ons in ieder geval verwarmd en verblijd.
Dit zijn niet Yvonne en Sandra zelf, maar lokale Griekse besjes. Yvonne en Sandra hadden medelijden met de redactie, want toen zij weggingen waren er maar twee kaartjes binnen. Medelijden is geen slechte beweegreden om een kaartje te sturen.Sabrina uit Haarlem is ook niet weggeweest dit jaar. Ze gaat pas in januari. Ze zou eigenlijk met Kim, die van de aap- kaart meegaan, maar dat ging niet door. Via deze weg wil ze graag de groeten doen aan Kim.Sylvia is met haar dochter Charlotte op een naturistencamping in de Provence... en dan krijgen we dit kaartje...
Ster advertentie
Ster advertentie