3FM nieuws

5 mei en het Lied van de Vrijheid

  1. Nieuwschevron right
  2. 5 mei en het Lied van de Vrijheid
5 mei is het natuurlijk weer bevrijdingsdag. Maar dit jaar is er iets speciaals, er wordt begonnen met een nieuwe traditie: het Lied Van De Vrijheid.Op 5 mei vieren wel elk jaar onze vrijheid. Dit jaar wil het Nationaal Comité 4 en 5 mei hier aandacht aan besteden met het Lied van de Vrijheid. Het lied is geschreven door Thé Lau en gaat uiteraard over vrijheid. Op 5 mei zal het Lied te horen zijn op de bevrijdingsfestivals. Onder andere {l}Beef{/l} en {l}Ali B{/l} zullen hun versie van het lied ten gehore brengen.

Ook jij kunt dat doen! Op de site van het Lied van de Vrijheid kun je verschillende arrangementen downloaden zodat je het lied zelf kunt spelen. Of je nu in een rockband zit of bij de lokale fanfare speelt maakt niet uit, aan iedereen is gedacht.

Wil je liever zelf invulling aan het lied geven? Dat kan ook. Met jouw versie van het Lied kun je meedoen aan een speciale wedstrijd waarmee studiotijd te winnen is. En de kans bestaat dat jou nummer ook op de radio gedraaid wordt! Een unieke kans!

Meer info:
Website Lied Van De Vrijheid
Ster advertentie
Ster advertentie