3FM nieuws

De mooiste lyrics van Racoon volgens 3FM-luisteraars

  1. Nieuwschevron right
  2. De mooiste lyrics van Racoon volgens 3FM-luisteraars

Wat als de mooie teksten van Racoon van die prach-ti-ge, ietwat clichématige posters waren? Dan zou dat er zo uitzien...

Foto: Ben Houdijk

>> Zelf tickets voor Racoon winnen? Check!

De mannen van Racoon maken het ene na het andere prachtige liedje. Van gevoelig klein, tot grappig en funky, laat dat allemaal maar aan Bart en zijn kornuiten over. Deze week maak je kans op kaartjes voor hun show op 28 november in de Ziggo Dome, Amsterdam door jouw favoriete Racoon-tekst op te sturen. Vertel daarbij waarom je die tekst zo leuk vindt en maak kans op die kaarten.

Motivational posters

Er komen zó veel mooie, grappige, lieve, leuke inzendingen binnen dat we de winnaars op een rij zetten. Niet zomaar, maar in de vorm van die supercheesy motivational posters. Checkcheck, want elke dag een nieuwe winnaar!

Wie: Marina Boudewijn
Wat: "Everyday I love you more"
Uit: 'Love You More'
Waarom: "Omdat het de ultieme liefde omschrijft. Liefde die iedere dag groeit, in plaats van afneemt naarmate de tijd verstrijkt. Zo simpel omschreven, zo'n prachtige betekenis!"

Wie: Vincent Pelkman
Wat: "Please don’t give up the fight for no reason / But your own"
Uit: 'Don't Give Up The Fight'
Waarom: "Nooit opgeven in het leven, altijd blijven vechten. Zo sta ik in het leven."

Wie: Brigitte van Duijn
Wat: "Ik ben een eikel, maar ik leer."
Uit: 'Oceaan'
Waarom: "Een uitspraak die een beroemde filosoof had kunnen doen en waar iedereen eens over na zou moeten denken. Iedereen maakt fouten, maar zonder fouten geen succes. Het erkennen van je fouten is de eerste stap op de juiste weg."

Wie: Sanne Scholten
Wat: "Close your eyes, you might see something beautiful / ‘Cause it’s not all pitch black in the back of your mind"
Uit: 'Close Your Eyes'
Waarom: "Deze zin raakt mij omdat het zo waar is. Er zijn wel eens van die kleine momenten dat we het idee hebben dat alles tegenzit, maar als je je ogen dicht doet en durft te dromen, zie je dat er altijd wel een lichtpuntje te vinden is. Er is altijd wel iets moois te vinden."

Wie: Pim Benneker
Wat: "The sun is in my head and it's okay / It's an ice cream day"
Uit: 'Ice Cream Time'
Waarom: "Jaja een klassieker. Deze zin zingt mijn moeder altijd als het weer mooi weer is. Daarom zou ik mijn moeder meenemen naar Racoon!"

Ster advertentie
Ster advertentie