3FM nieuws

QOTSA spelen nieuw nummer op Lollapalooza

  1. Nieuwschevron right
  2. QOTSA spelen nieuw nummer op Lollapalooza

Queens Of The Stone Age primeurden live op het Braziliaanse festival Lollapalooza een nummer van ...Like Clockwork.

Queens Of The Stone Age lieten afgelopen weekend (31 maart 2013) hun nieuwe nummer 'My God Is The Sun' horen aan het Braziliaanse publiek op het Lollapalooza festival. 'My God Is The Sun' is een van de tracks op Like Clockwork, het nieuwe album van de band van Josh Homme dat in juni verschijnt. Bekijk de beelden onderaan dit bericht.

Nieuwe QOTSA-drummer Jon Theodore

De show van Queens Of The Stone Age op Lollapalooza was de eerste sinds hun korte tour in 2011, rondom de rerelease van hun titelloze album uit 1998. Het was ook de eerste keer dat drummer Jon Theodore met Josh Homme en co. op het podium te bewonderen was. Dave Grohl had de stokjes in handen tijdens de opnames van het nieuwe album, maar Jon vervangt voormalige drummer Joey Castillo tijdens het touren.

...Like Clockwork

...Like Clockwork wordt het eerste studioalbum dat de band uitbrengt sinds Era Vulgaris, dat al weer uit 2007 stamt. Aan het nieuwe album hebben een heel aantal bekende gastmuzikanten meegewerkt. Zo is Alex Turner te horen is op ...Like Clockwork. Naast de Arctic Monkeys-frontman leverden ook Dave Grohl, Elton John, Trent Reznor, Jake Shears van Scissor Sisters, Nick Oliveri, Mark Lanegan en Brody Dalle een bijdrage aan de plaat.

Queens Of The Stone Age - 'My God Is The Sun' live op Lollapalooza 2013

Ster advertentie
Ster advertentie