3FM nieuws

Het heetste nieuws: elk uur via @nosheadlines

  1. Nieuwschevron right
  2. Het heetste nieuws: elk uur via @nosheadlines

NOS Headlines brengt je elk uur het laatste nieuws via Twitter. Spits je oren, want lezen is verleden tijd.

Krantjes kopen, televisie kijken, het web afspeuren... Het is verleden tijd, want om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws volg je gewoon @nosheadlines op Twitter.

Elk uur een audio-update

Op werkdagen worden vanaf 's ochtends vroeg tot 's avonds zeven uur audiobulletins op Twitter gezet. In het weekend doet de redactie van NOS Headlines het íets rustiger aan en komen de updates tussen 8.00 en 15.00 uur bij elke uurwisseling online. Klokslag, stipt op tijd, met meer regelmaat dan op de radio.

Primeeeeuuur!

Het is de eerste keer ooit dat audionieuws met zulke regelmaat worden aangeboden via Twitter. NOS Headlines zit bovenop de social media en heeft zo een dubbeldikke primeur in handen. Zoals je eigenlijk wel een beetje gewend bent bij 3FM, met onder andere Social Radio.

>> Luister het laatste audiobulletin

Tjibbe hoereert zijn stem

De nieuwsupdate begint natuurlijk met een pijlsnelle, flitsende opener. Maar wie horen we daar? Het is niet het woeste gegrom van Corton of het sexy stemgeluid van Annemieke (hoewel zij wel het uur in heeft gesproken)... Het is niemand minder dan Tjibbe Tjibsma die met een zwoel 'NOS... Headlines' jouw trommelvliezen verwent.

Oh... en over Tjibbe en hoereren gesproken: check ook zijn deelname aan That's The Question.

>> Volg NOS Headlines op Twitter
>> Naar de site van NOS Headlines

Ster advertentie
Ster advertentie