3FM nieuws

Robbie Williams krijgt 'Robbie Day' cadeau

  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams krijgt 'Robbie Day' cadeau

Ter ere van Robbie Williams veertigste verjaardag wordt 13 februari in zijn hometown Stoke-on-Trent uitgeroepen tot Robbie Day.

Er is er (bijna) een jarig, hoera, hoera! Robbie Williams wordt op 13 februari 2014 veertig jaar en dat moet gevierd worden. De bestuursleden van zijn geboorteplaats Stoke-on-Trent roepen zijn verjaardag uit tot Robbie Day en... hebben nog een ander speciaal cadeau voor de zanger in petto.

Straatnamen naar songs van Robbie

De Engelse stad Stoke-on-Trent gaat, naast het uitroepen van Robbie Day, ook de straten van een nieuwe woonwijk naar songs van Robbie Williams vernoemen. De nieuwe straten krijgen onder andere de namen Angels Way, Candy Lane en Supreme Street.

Groot feest op Robbie Day

De Britse stad waar Robbie opgroeide wordt in de week van 13 februari 2014 flink op z'n kop gezet om Robbie's Day te vieren. Een lid van het bestuur, Mohammed Perverz, vertelde aan de entertainmentwebsite Digital Spy dat Robbie het type wereldster is die nooit zijn roots zal vergeten.

Robbie Williams naar Amsterdam

Robbie Williams zelf kan er helaas niet bij zijn, meldt de website Gigwise. Zijn woordvoerder heeft gezegd dat de zanger te druk is om langs te komen. Dat zou zomaar te maken kunnen hebben met de voorbereidingen van zijn Swing Both Ways tour. Robbie staat als onderdeel van deze tour op 4 en 5 mei 2014 in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie