3FM nieuws

Naaktfoto’s van Rihanna opgedoken

  1. Nieuwschevron right
  2. Naaktfoto’s van Rihanna opgedoken
Arme Rihanna. Eerst wordt ze in elkaar gemept door haar vriendje Chris Brown, nu zijn er confronterende naaktfoto’s van de Amerikaanse ster in omloop.Toen de zangeres een paar maanden geleden bont en blauw was geslagen door Brown, lekte er ook al foto’s van de politie uit. Nu staan er naaktfoto’s online, voor de zangeres niet een erg fijne publiciteit.

Def Jam

Gelukkig schiet platenlabel Def Jam Rihanna te hulp. Zij hebben verschillende websites geëist om de naaktfoto’s zo snel mogelijk van het web te halen. Def Jam heeft een brief rondgestuurd naar de sites waar de foto’s gepubliceerd zijn, met het verzoek deze direct te verwijderen.

Imago

Def Jam vindt dat het imago van de zangeres door de verspreiding van de foto's, aanzienlijke schade oploopt. Het leven van een popster is ook niet makkelijk. Rihanna heeft een hoop te verduren gehad afgelopen tijd. Na de ruzie tussen de twee tortelduifjes, lijkt het erop dat ze Chris vergeven heeft. Zelf zegt ze nog tot over haar oren verliefd te zijn op de R&B man.


>> Lees hier meer over Rihanna

Ster advertentie
Ster advertentie