3FM nieuws

Jesse Nambiar: "Het nummer 'Caroline' is vernoemd naar mijn depressie"

  1. Nieuwschevron right
  2. Jesse Nambiar: "Het nummer 'Caroline' is vernoemd naar mijn depressie"

Jesse Nambiar was donderdagochtend te gast bij Sanders Vriendenteam om zijn nieuwe single 'Caroline' te spelen in de 3FM Live Box. Vóor het optreden sprak hij met Frank over onder andere zijn depressie, de relatie met zijn broer én de depressie waaraan zijn nieuwste single haar naam te danken heeft.

>> Deze liveversie van 'Caroline' vind je vrijdag om 17:00 uur op het Youtube-kanaal van 3FM

Caroline

"Het ging echt bergafwaarts," vertelt Nambyar over de periode na de breuk binnen zijn vorige band Valerius, waarmee hij dertien jaar geleden 3FM Talent werd. Hij voelde paniek en angst, waarvoor hij cognitieve gedragstherapie volgde. Hier werd hem verteld om een naam te geven aan zijn depressie, die uiteindelijk de naam Caroline kreeg. Dit is dat ook de naam van zijn nieuwste single, die vrijdagochtend ook een eigen videoclip kreeg!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#OPENUP

Jesse doet samen met zijn broer Kay mee aan de #openup-week, die op 9 maart begint op 3FM. Hun gezamenlijke video, gemaakt door de redactie van 3FM Human, is tegen die tijd te bekijken op het Youtube-kanaal van 3FM. Jesse geeft aan een hele goede band te hebben met zijn broer. "We praten samen veel over mijn depressie en denken veel mensen te kunnen helpen door mee te doen aan #openup."

Ster advertentie
Ster advertentie