3FM nieuws

Adele sends her love

  1. Nieuwschevron right
  2. Adele sends her love

De nieuwe single 'Send My Love (To Your New Lover) van Adele zet een punt achter al het liefdesverdriet en staat sinds deze week op de 3FM Playlist.

Na het iconische 'Hello' en het prachtige 'When We Were Young' is het gedaan met het zelfmedelijden. In haar nieuwe single 'Send My Love (To Your New Lover)' zet Adele de mannen aan de kant en dat levert en verrassend popnummer op, waarin we een nieuwe en strijdlustige Adele horen.

Max Martin

Tijdens een lunch met OneRepublic zanger Ryan Tedder hoorde Adele opeens het nummer 'I Knew You Were Trouble' van Taylor Swift voorbij komen. Ze was meteen verliefd op de song en vroeg Ryan: "Wie heeft dit gemaakt?". "Max Martin," antwoordde Tedder. Wie? Ja, dat dacht Adele ook, maar dat kan écht niet jongens... Max Martin is dé hitmachine van de popmuziek van de afgelopen 20 jaar. De Zweedse producer is het brein achter tracks van Backstreet Boys, Justin Timberlake, Katy Perry en The Weeknd. En nu dus ook van de nieuwe single van Adele.

Nieuwe Videoclip

Aankomende zondag tijdens de Billboard Music Awards gaat ook de videoclip in première. Ook daarvoor heeft ze niet bij de eerste de beste aangeklopt. Maker van de clip is Patrick Daughters. onder andere verantwoordelijk voor videoclips van Muse, Kings of Leon en Snow Patrol. Dat belooft wat. De teaser die Adele deelde smaakt in ieder geval naar meer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie