3FM nieuws

The Script doet emotioneel eerbetoon aan overleden bandlid op Pinkpop

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. The Script doet emotioneel eerbetoon aan overleden bandlid op Pinkpop

Na een kort ziektebed overleed op 14 april gitarist Mark Sheehan op 46-jarige leeftijd. Een enorme klap voor The Script en alle fans over de hele wereld. Vandaag deed frontman Dan een emotioneel eerbetoon aan zijn vriend op Pinkpop.

De band die we allemaal kennen van hun hits 'Breakeven', 'For The First Time' en 'Hall Of Fame' mocht vandaag vlak voor headliner Robbie Williams de mainstage van Pinkpop plat spelen. En dat deden ze. Ieder liedje werd uit volle borst meegezongen. Het optreden is te bekijken bij 3voor12.

Emotioneel eerbetoon

Maar Mark mocht natuurlijk niet ontbreken tijdens deze show. Halverwege de set legt Dan de muziek stil om stil te staan bij het gemis van de gitarist en bedankt hij alle Nederlandse fans voor hun steun.

"These past two months have been some of the hardest of our lives. We wouldn't have made it through if it hadn't been for you guys." Zijn speech roert fans tot tranen. Bekijk 'm hieronder volledig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM x Pinkpop 2023

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 16, 17 en 18 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. We zenden optredens uit van o.a. Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age. Ook doen 3FM en 3voor12 online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube.

Op NPO 3 doen Vera Siemons, Raven van Dorst en Eva Cleven verslag. Op zaterdag 17 juni
vanaf 22:15 en op zondag 18 juni vanaf 20:10 op NPO 3. Dit jaar is Pinkpop ook weer live te volgen op NPO 2 extra. Vanaf vrijdagmiddag (13:30 uur) tot zondagavond laat (01:00 uur) is daar een driedaags live-marathonverslag van Pinkpop 2023 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie