3FM nieuws

WIES met 'Ik Zie Ik Zie' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. WIES met 'Ik Zie Ik Zie' in de 3FM Live Box

Na een mooi festivalseizoen en een tour in het najaar schuift WIES vandaag aan bij Rob & Wijnand in de 3FM Live Box met de nieuwste track 'Ik Zie Ik Zie'. De track werd bij 3FM al direct bekroond tot 3FM Megahit, en ook live klinkt de Nederlandse poptrack onwijs goed.

"De track is empowering bedoeld"

Voordat de band van start gaat, spreekt zangeres Jeanne nog even met Wijnand over het 'bandje'-incident met Rutte, wat de band afgelopen tijd allemaal gedaan heeft en natuurlijk wordt 'Ik Zie Ik Zie' besproken. Het nummer is nog maar net uit en wordt nu al omarmd als regelrechte hit. Maar waar gaat de track eigenlijk over? Jeanne vertelt aan Wijnand dat het liedje "empowering" is bedoeld: "Wat je ook meemaakt, weet wat je waard bent en dat je ook weg kan gaan, in welke situatie dan ook".

Check het hele gesprek:

'Ik Zie Ik Zie'

Al vanaf het begin laat WIES een vernieuwend geluid horen, zo ook op de nieuwe track. Het nummer klinkt fris en energiek en wordt vergezeld door een elektronische drumbeat die perfect aangevuld wordt met de typische stem van Jeanne Rouwendaal. Het nummer gaat over bedrog en alle ontrouw wat daarbij komt kijken. Het refrein bevat een flinke uitbarsting van emotie waar flink aan de volumeknop gedraaid wordt. Kortom: een heerlijke song.

Check de versie van het nummer in de 3FM Live Box hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour

Na een druk festivalseizoen en een tour in het najaar waarbij WIES onder andere in oktober op de ADE-versie van Into The Woods te vinden was, gaat de band opnieuw in 2023 het land in en touren ze met Krezip door heel Nederland.

Ster advertentie
Ster advertentie