3FM nieuws

7-jarige deelneemster Norway's Got Talent internethit

  1. Nieuwschevron right
  2. 7-jarige deelneemster Norway's Got Talent internethit

De auditie van de 7-jarige Norway's Got Talent-deelneemster Angelina Jordan Star is een heuse internethit. Het filmpje van haar auditie is inmiddels al meer dan 1,7 miljoen keer bekeken.

Het filmpje van de 7-jarige Noorse Angelina Jordan Star met haar versie van Billie Holiday's 'Gloomy Sunday' gaat de hele wereld over. Ze zong het lied tijdens een auditieronde van Norway's Got Talent.

Angelina Jordan Star covert Billie Holiday

De auditie is inmiddels al meer dan 1,7 miljoen keer bekeken, en de views lopen snel op nu ze in alle uithoeken van het internet te horen is. Haar imitatie van Billie Holiday resulteert in een staande ovatie. "Je zingt fantastisch en al vanaf het begin kreeg ik kippenvel", aldus een jurylid van Norway's Got Talent.

Angelina houdt van jazz

Angelina begon op 3-jarige leeftijd met zanglessen en heeft dit nummer van Holiday zelf uitgekozen. "Ik hou van jazz, en toen ik op YouTube dit nummer zag, was ik verkocht. Elke keer als ik dit nummer zing, voel ik iets bijzonders", vertelde de jonge deelneemster. Angelina is naar verluidt ook liefhebber van andere grote jazzsterren als Nancy Sinatra en Shirley Bassey.

Benieuwd naar de auditie van Angelina én de originele versie van 'Gloomy Sunday'? Check het hier:

Angelina Jordan Star - Norway's Got Talent auditie

Billie Holiday - 'Gloomy Sunday'

Ster advertentie
Ster advertentie