3FM nieuws

Mark Rutte: "De VVD gaat absoluut NIET regeren met de PVV"

  1. Nieuwschevron right
  2. Mark Rutte: "De VVD gaat absoluut NIET regeren met de PVV"

Hij is nu nog onze minster-president en dat wil Mark Rutte graag blijven. Vanochtend konden jullie bij Domien al jullie brandende vragen afvuren op de lijsttrekker van de VVD.

Verkiezingen op 3FM

De komende weken — tot aan de verkiezingen op 15 maart — komen er dagelijks politici langs bij 3FM. De ultieme kans voor jou als luisteraar om ze eens goed aan de tand te voelen. Zie hier ons volledige programmaschema van wie wanneer op bezoek komt.

Mark Rutte mocht vanochtend het spits afbijten als lijsttrekker bij Domien in zijn ochtendshow. En hoe doe je dat beter dan door de échte Mark Rutte eerst wat beter te leren kennen.

Speeddaten met Mark Rutte

Wist je bijvoorbeeld dat toen Mark nog een klein Markje was hij het allerliefst brandweerman wilde worden en altijd zal kiezen voor afhaal in plaats van zelf koken?

"Dance Valley of de Toppers? Dan ga ik zeker voor de Toppers!" - Mark Rutte

Jullie vragen

Natuurlijk ging het uiteindelijk om jullie brandende vragen en die waren er ontzettend veel! Want wat gaat Mark Rutte doen om studeren voor iedereen mogelijk te maken? Hoe kijkt hij aan tegen de legalisering van softdrugs en misschien wel de belangrijkste vraag: gaat de VVD met de PVV regeren zodra zij als de twee grootste partijen uit de verkiezingen komen?

"Zowel ik als de VVD gaan absoluut niet regeren met de PVV. Daar kun je echt van op aan!" - Mark Rutte

Tijd voor een spelletje

Domien greep de kans om zijn meest favoriete spelletje met Mark Rutte te spelen. Want is onze minister-president wel goed op de hoogte van echt ál het nieuws?

Ster advertentie
Ster advertentie