3FM nieuws

Jonathan Jeremiah live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Jonathan Jeremiah live bij Giel

Singer-songwriter Jonathan Jeremiah speelde vrijdagochtend 19 oktober op De Speelplaats.

De Britse soul-folkzanger heeft samen met het Metropole Orkest het album Gold Dust opgenomen. De plaat is vanaf vrijdag 19 oktober te koop. Jonathan Jeremiah stond diezelfde ochtend op de Speelplaats van Giel om zijn muziek te laten horen. Bekijk de beelden onder aan dit bericht!

Jonathan Jeremiah brengt Gold Dust uit

De singer-songwriter heeft een goede band met Nederland. Zijn debuutalbum A Solitary Man, met nummers als 'Happiness' en 'Lost', was gelijk favoriet bij de Hollanders. Daarom besloot hij zijn tweede album met het Nederlandse Metropole Orkest op te nemen. Het album is onder leiding van dirigent en arrangeur Jules Buckley opgenomen in een studio vlakbij Amsterdam.

Jonathan Jeremiah en Michael Kiwanuka geven concert in Carré in Amsterdam

Jonathan Jeremiah en soulzanger Michael Kiwanuka staan op zondag 4 november samen in Carré in Amsterdam. De twee worden begeleid door Het Metropole Orkest. Lees hier meer over het optreden.

'Lazin' In The Sunshine' in het Vondelpark

De eerste single van het album Gold Dust heet 'Lazin' In The Sunshine' en gaat over een dagje in het Vondelpark in Amsterdam. 3FM.nl kreeg de exclusieve primeur voor de bijbehorende clip. Bekijk hem HIER! Jonathan speelde hem ook live bij Giel.

Jonathan over debuutalbum A Solitary Man

Jonathan vertelde bij Giel over zijn album A Solitary Man en zijn liefde voor Giel zelf...

Jonathan Jeremiah - 'Lazin' In The Sunshine' live

Jonathan covert 'Little Talks'

Ster advertentie
Ster advertentie