3FM nieuws

Doe mee aan het Popduel

  1. Nieuwschevron right
  2. Doe mee aan het Popduel

Ben jij een lopende popencyclopedie en loop je graag te koop met je kennis? Mag best hoor! Laat het zien in het popduel!

Elke dag, meestal in het laatste halfuurtje van zijn programma, test Paul de popkennis van de twee deelnemers in het popduel van RabRadio. Naarmate ze meer weten en vaker terugkomen krijgen ze steeds toffere prrrrrijzen. Door voor de koelkast!

Lopende popencyclopedie

Hoe heet de eerste single die John Lennon solo uitbracht? Wat is de overeenkomst tussen de volgende drie platen? En heel veel meer van zulks. De vragen van het popduel zijn niet mis, dus neem nog even die popencyclopedie door voordat je meedoet.

Prrrijzen

Win je het duel, dan mag je een prijs meenemen, maar je kunt ook kiezen om door te spelen en de dag erna die prijs op het spel te zetten. Als je wint dan wordt je prijs hoger. Logisch toch? Win je ronde na ronde, dan win je een flashy MP3-speler, een plaatsje in de Hall Of Fame op RabRadio.nl en natuurlijk de eeuwige roem. Op de site van Paul kun je alle info vinden.

Speel RabRadio Popduel online

Ben je nog niet zo zeker over je popkennis en wil je nog even oefenen? Wil je gewoon vaker meespelen? Of ben je al een keertje aan bod geweest in het popduel op 3FM? Speel dan het popduel online! Gewoon vanuit je luie stoel en je maakt ook kans op toffe prijzenpakketten. Het moet niet veel gekker worden.

Kennis loont!

>> Naar de site van RabRadio
>> Speel het popduel online!

RabRadio, elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie