3FM nieuws

Songs From The Sandbox is Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Songs From The Sandbox is Album van de Week

Songs From The Sandbox van Tessa Rose Jackson is 3FM Album van de Week. Nu kan die lente echt niet lang meer uitblijven!

Tessa Rose Jackson is singer-songwriter, producer en multi-instrumentalist. Ze schrijft haar nummers dus niet alleen zelf, maar arrangeert en produceert ze ook. Voor haar debuutalbum Songs From The Sandbox speelde ze het overgrote deel van de instrumenten bovendien zelf in. Benieuwd hoe dat klinkt? Beluister het hieronder!

Voormalig 3FM Serious Talent

Tessa Rose Jackson werd in januari nog uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met haar single 'All The King's Horses'. De singer-songwriter hoopt mensen een goed gevoel te geven met haar muziek en met 'All The King's Horses' is dat in elk geval gelukt.

Over haar debuutalbum zegt ze: "De totstandkoming van dit album is zo'n persoonlijk proces geweest. Ik heb het overgrote deel in mijn eentje gedaan: het schrijven, het produceren en het artwork. Voor mij voelt Songs From The Sandbox als de eerste stap naar buiten; dit ben ik, dit maak ik. Ik ben trots op het eindresultaat en kan niet wachten om het aan de wereld te laten horen."

Beluister 3FM Album van de Week Songs From The Sandbox via Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie