3FM nieuws

Vijfde keer JA voor Heidi Klum en Seal

  1. Nieuwschevron right
  2. Vijfde keer JA voor Heidi Klum en Seal
Voor Heidi Klum en Seal is het jaarlijkse kost geworden: elkaar het jawoord geven. Afgelopen weekend hebben ze dit voor de vijfde keer gedaan!Het jaarlijkse ritueel van de twee lovebirds had dit jaar als thema ‘white trash’, oftewel blank uitschot. Het feest vond plaats aan de kust van Malibu en werd door - het kan ook niet anders- een Elvis-imitator voltrokken.

Eeuwige trouw

Toen het model en de zanger op 10 mei 2005 voor het eerst in het huwelijksbootje stapten, beloven ze elkaar jaarlijks opnieuw eeuwige trouw. Dit jaar werd hun eerste plannetje in de war geschopt. Het was eigenlijk de bedoeling om het feest in Mexico te vieren, maar vanwege de Mexicaanse griep werd de vijfde trouwerij verplaatst naar Malibu.

White Trash

Om helemaal aan de eisen als blank uitschot te voldoen, werd het haar van Heidi helemaal ingevlochten. Seal had zelf een lekker aso matje in zijn nek, uitgedost met een afgeknipte spijkerbroek en hij had een fotocamera om zijn nek hangen. Alle 75 gasten hadden zich zo ordinair mogelijk opgedirkt voor het feestje. Van luipaardprints en foute broeken tot leren jasjes.

Mexican

Om het feest toch nog een Mexicaans tintje te geven, werd er op het koppel getoost met Mexicaans bier en werden er lekkere Mexicaanse hapjes voorgeschoteld. Natuurlijk mocht rockmuziek uit de sixties niet ontbreken en was alles versierd met opblaasbare roze flamingo’s en ballonnen met luipaardprint. Zo te horen een feestje om niet te mogen missen!


>> Lees hier meer over Seal

Ster advertentie
Ster advertentie