3FM nieuws

Laatste kans voor Sensation

  1. Nieuwschevron right
  2. Laatste kans voor Sensation
Het is de laatste kans om kaarten te bemachtigen voor Sensation 'Wicked Wonderland'. 30 mei start het tweede verkoopmoment. Wees er snel bij!
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli zal Sensation het nieuwe thema - Wicked Wonderland – op een imposante wijze aan het publiek in Amsterdam onthullen.

Must Have

Zoals naar aanleiding van de voorgaande jaren te verwachten was, zijn de kaarten voor beide events een zeer gewilde must have. Zelfs zo gewild, dat de meeste tickets voor deze grootse show op zaterdag 4 juli al verkocht zijn! Tickets voor de wereldpremière van de fabelachtige Wicked Wonderland show, die plaats zal vinden op vrijdag 3 juli, zijn nog steeds in gelimiteerde oplage beschikbaar. Zorg er dus voor dat je erbij bent en geniet van de uitzonderlijke show en heerlijke optredens.

Beschikbaar

De laatste tickets voor Sensation op zaterdag 4 juli zullen op zaterdag 30 mei in de verkoop gaan. Deze tickets zijn onverwachts beschikbaar gekomen door frauduleuze of verkeerde bestellingen, zijn gekocht met verkeerde creditcardnummers, etc. Dus dit is echt je laatste mogelijkheid om die zeer gewilde zaterdag kaarten voor de nu al legendarische Wicked Wonderland show te bemachtigen.

Snel

Wees er snel bij, want het aantal kaarten is zeer gelimiteerd!

Verkoop

De ticketverkoop start zaterdag 30 mei om 11.00 uur, uitsluitend via Ticketonline.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie