3FM nieuws

Het jaar van Wodan Boys | De 10 van 2023

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Het jaar van Wodan Boys | De 10 van 2023

Begin dit jaar maakte 3FM een lijst bekend met artiesten die jij echt in de gaten moet houden in 2023 genaamd 'De 10 van 2023'. Dat is een lijst van tien Nederlandse acts die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in live-optredens als in verwachte releases.


Nu we richting het einde van 2023 gaan, is het hoog tijd weer in te checken bij diezelfde artiesten met de simpele vraag: hoe was afgelopen jaar?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe was het jaar van Wodan Boys?

In de derde aflevering van de serie volgen we de Haagse formatie én 3FM Talent Wodan Boys in TivoliVredenburg Utrecht terwijl ze zich voorbereiden op een show georganiseerd door hun label. Met (oud-)leden van Son Mieux, Soul Sister Dance Revolution én Taymir vertellen ze dat Den Haag eigenlijk bestaat uit muzikanten die vreemdgaan met elkaar. Niet zo gek dus dat er zoveel muzikale avonturen beginnen in het Haagse.

"Pinkpop, m'n hart is roze"

De mannen nemen ons mee door hun eerste volledige festivalseizoen en de belangrijke momenten van 2023. Daarnaast doen ze ook nog een kleine oproep richting de grotere festivals van ons kleine kikkerlandje: "Pinkpop, ik zeg altijd maar zo: mijn hart is roze!", aldus gitarist en zanger Thomas van der Want.

Check hieronder de volledige eerste aflevering van 'De 10 van 2023' met het jaar van Wodan Boys.

De 10 van 2023

3FM is natuurlijk de plek om jouw muzieksmaak uit te breiden met de beste nieuwe artiesten die de wereld op dit moment te bieden heeft. Wie moet je live zien, horen en checken? Dat is precies waarom jij deze serie echt moet checken!

Want in 'De 10 van 2023' staan tien Nederlandse acts die in 2023 hoge ogen gooien, zowel in live-optredens als in verwachte releases.

Ben je benieuwd wie de rest van 'De 10 van 2023' zijn? Check de lijst hieronder!

- Bente
- Joost
- Néomi
- Claude
- Lov3less
- The Jordan
- Wodan Boys
- Elephant
- Maxine
- Prins S. en de Geit

Meer 'De 10 van 2023'?

Wil jij de andere afleveringen rondom 'De 10 van 2023' bekijken? Klik dan hier voor de volledige lijst!

Ster advertentie
Ster advertentie