3FM nieuws

NOS op 3 jaaroverzicht van 2011

  1. Nieuwschevron right
  2. NOS op 3 jaaroverzicht van 2011

Een jaar als 2011 gaat niet onopgemerkt de boeken in, zo blijkt wel uit het jaaroverzicht van NOS op 3. Je hoort hem zaterdag vanaf 18:00 uur

Een bewogen jaar, dat kan je van 2011 wel zeggen. Er was een verschuiving van de macht in het midden-oosten, Alphen aan den Rijn, Luik en Noorwegen werden getroffen door rampspoed in de vorm van maniakken met wapens, Apple oprichter Steve Jobs overleed.

Alexander Klöpping is 'Nerd van het Jaar'

Ook is 2011 het jaar van de TV-nerd gebleken met de ene specialist na de ander die opstond om zich uit te laten over elektronica- en online-ontwikkelingen. NOS op 3 verkiest in een harde strijd in het jaaroverzicht de Nerd van het Jaar, met als genomineerden Alexander Klöpping (DWDD), Colin van Hoek (Nu.nl / RTL Boulevard) en Elger van der Wel (NOS).

Alexander Klöpping is uiteindelijk in een spannende strijd verkozen tot de Nerd van het Jaar en beloond met De Bril (niet die van Paul Rabbering). Je hoort deze strijd in het jaaroverzicht.

Jaaroverzicht van NOS op 3 van 2011

En dat is nog maar het topje van de nieuws-ijsberg. NOS op 3 vat het jaar voor je samen en dat hoor je op 3FM op oudjaarsdag tussen 18:00 en 20:00 uur.

>> Programmering van 3FM tijdens oud en nieuw

Een terugblik op het jaar 2011

Arno Leblanc en Bart-Jan Cune bogen zich dit jaar over de nieuwsfeiten en stelden het overzicht samen. Dit jaar ook voor het eerst te volgen in beeld. Hou de 3FM webcam dan ook in de gaten die avond of stem af op 101.tv.

Een voorproefje...

Ster advertentie
Ster advertentie