3FM nieuws

Nieuwe namen en blokkenschema Paaspop online

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe namen en blokkenschema Paaspop online

De organisatie van Paaspop heeft nieuwe aankondigingen gedaan met onder meer nieuwe namen en het blokkenschema.

Pasen komt steeds dichterbij en dat betekent ook dat met Paaspop het festivalseizoen wordt afgetrapt. De organisatie van Paaspop heeft een aantal nieuwe namen bekend gemaakt, nieuwe podiumnamen onthuld, het blokkenschema online gezet en randactiviteiten aangekondigd.

Nieuwe namen

De volgende acts zijn nog toegevoegd aan de line-up van Paaspop: Gasmac Gilmore, Eins Zwei & The Parallel Cinema, DJ Abstract, Liptease and the Backstreet Crackbangers, DJ Y'Skid, De Coronas, Twenty Sicks Hardrock Tribute. Ook staat het blokkenschema, waarin alle acts op een rijtje staan, nu online.

Las Vegas-sfeer

Paaspop kondigde eerder aan de namen van de podia te gaan veranderen om de Las Vegas-sfeer op het festival te bevestigen. Zo heet de Main Stage nu de Apollo, is de Masters of Rock hernoemd tot de Phoenix en gaat de Extrema voortaan door het leven als de Stardust.

NK Stagediven

Met meer dan 175 acts op het gebied van muziek, waaronder Will and the People en The Gaslight Anthem, is de programmering van Paaspop nog niet compleet. De organisatie kondigde namelijk ook een aantal randactiviteiten aan, waaronder de Popquiz, Hardrock Karaoke, het NK Stagediven en de Upload Cinema, waar de beste video's van het web op het witte doek worden getoond.

3FM Presents: Paaspop 2013

Paaspop vindt dit jaar plaats van 29 tot en met 31 maart in Schijndel.

Lees verder op http://go.3fm.nl/festivals-paaspop/nieuws-detail/3358/Nieuwe-namen-en-blokkenschema-Paaspop-online

Ster advertentie
Ster advertentie