3FM nieuws

Coen en Sanders intercontinentale vrijdag

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen en Sanders intercontinentale vrijdag

Coen en Sander hebben deze vrijdag uitgeroepen tot Intercontinentale vrijdag. Je hoort vrijdagmiddag alleen maar liedjes in een andere taal dan het Nederlands of Engels. En het leuke is: jij mag ze uitkiezen!

Zonder enige aanleiding hebben de heren deze vrijdag uitgeroepen tot intercontinentale vrijdag. Nee, geen incontinente vrijdag, je hoeft geen luier aan. Ze zoeken gewoon liedjes in elke andere taal dan het Nederlands of Engels. Lekker internationaal.

Alvast een voorzetje: Panjabi MC, Tokyo Hotel, Las Ketchup, Twarres, Sigur Ros, 'Gangnam Style' of 'Alane' van Wes. Maar jij hebt vast nog beter plaatjes aan te dragen toch? Stuur ze innnn!

Themavrijdag op 3FM

Op vrijdagmiddag gaan de stekkers van onze muzikale planning eruit en is het tijd voor jouw muziek rondom het thema van de BNN-boys. Coen en Sander draaien het voor je, maar dan moet je wel laten weten WAT zij moeten draaien.

Heb je een onmisbare track die hierin thuishoort? Voeg het nummer in onderstaand formulier toe. En wie weet wordt jouw filmliedje vrijdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur gedraaid!

Ster advertentie
Ster advertentie