3FM nieuws

De mannen van Radio Eliza ontmoetten elkaar op vakantie!

  1. Nieuwschevron right
  2. De mannen van Radio Eliza ontmoetten elkaar op vakantie!

Voor het eerst op vakantie zónder ouders. Wat wil je nog meer? Je kunt alle kanten op: Chersonissos, Mallorca, Renesse. Niks is te gek. Zolang je maar ver weg bent. Ver van school. Ver van je ouders. Maar wel met je vrienden. Wij vroegen Gilles, Ruben en Jasper van Radio Eliza naar hun eerste vakantie op eigen benen.

Gitarist Ruben (2e van links), drummer Jasper (5e van links) en toetsenist Gilles (helemaal rechts)

3FM: Zo, waar ging de reis heen?

Gilles: Je zal het niet geloven, maar Ruben en ik hebben elkaar ontmoet tijdens onze eerste zomer weg! Ruben trok met Jaap [de tourmanager, red.] door Oost-Europa. In Bratislava parkeerden ze de auto op een plek waar dat niet mocht. Ze kregen een wielklem. Tierend en scheldend stapten ze een kroeg binnen. Een kroeg waar ik toevallig zat.

3FM: Dat meen je...

Gilles: Ja en om ze te kalmeren bood ik een biertje aan. Vervolgens hebben we een hele leuke avond gehad. En na de zomer bleek ik ook nog eens in dezelfde klas [van de Herman Brood Academie, red.] te zitten als Ruben. Ongelofelijk.

3FM: Dat is zeker ongelofelijk. En als je het nog een keer over zou mogen doen. Hoe zou de vakantie er dan uit zien?

Gilles: Ik zou minder drinken. Sowieso. Ruben was zo dronken dat hij het slim vond om in zijn handen te kotsen, zodat het niet op de grond zou vallen. Dat mislukte natuurlijk totaal.

3FM: Wauw...

Ruben: Mm, ja, ik vond het ook een goed idee om op het dak van het hotel te klimmen. De sleutel van de voordeur was kapot, dus wilde ik door het raam. Ook dronken.

3FM: En jij Jasper?

Jasper: Ik ging met een vriend naar Sziget. De Stone Roses speelden daar. Dat was episch. De treinreis er naartoe was trouwens ook erg cool. Alleen weet ik dat niet meer zo goed, want we vonden het een goed idee om pure shotjes wodka te drinken.

3FM: Dat is meestal geen goed idee.

Jasper: Nee.

3FM: En als je het over zou doen?

Jasper: Dan zou ik ervoor zorgen dat ik genoeg geld heb. Ik ging net op kamers en had geen cent te makken. Ik leefde die week op aangelengde cola en kleffe supermarktbroodjes. Heel vies.

3FM: Dat klinkt niet lekker nee. Gelukkig had je de wodka om het mee weg te spoelen.

Jouw eerste zomervakantie zonder ouders

Over een paar dagen heeft Midden-Nederland officieel zomervakantie. Heb jij al wilde plannen?

Ster advertentie
Ster advertentie