3FM nieuws

De vijf gekste Miley Cyrus-parodiën

  1. Nieuwschevron right
  2. De vijf gekste Miley Cyrus-parodiën

Hou je vast: de vijf gekste parodiën van Miley Cyrus' 'Wrecking Ball' op een rijtje.

Miley Cyrus blijkt een inspiratie voor velen. Het lieve imago van de voormalige Disneyster (Hannah Montana) werd met de grond gelijk gemaakt toen ze haar videoclip 'Wrecking Ball' lanceerde.

Miley Cyrus naakt in videoclip

De twintigjarige zangeres plaatste zichzelf poedelnaakt (oh nee, met schoenen!) op een sloopkogel en zong de longen uit haar lijf. Met als gevolg een online bom van video's waarin personen de jongedame persifleren. Hier volgen de vijf gekste 'Wrecking Ball'-parodiën.



1. Chatroulette

Steve is de nieuwe internetheld van de afgelopen dagen (circa 26 november). Hij gooide zijn imitatiekunsten in de strijd op de chatwebsite Chatroulette. De ene chatter zingt mee, de ander is in shock. Overweeg voordat je op 'play' klikt even of je deze man in zijn volle glorie wil zien.

2. 'I Keep On Chasing Tennis Balls'

De Miley-gekte is zelfs overgeslagen op dieren. Deze hond, geheel gekleed in stijl, heeft de sloopkogel vervangen voor een van zijn lievelingsvoorwerpen en gaat los!

3. Nederlandse Miley op skippybal

En ja hoor, een clipje van eigen bodem. Met een roze skippybal, het haar van Miley en een vervangen tekst krijgt deze een plaatsje in de top 5 parodiën.

4. I Can't Stopping Licking Everything

Het kan je niet ontgaan zijn dat Mileys tong op bijna elke foto van de zangeres buitenboord hangt. Combineer deze extraverte gewoonte met haar single en je hebt Shane Dawsons parodie van 'Wrecking Ball'.

5.BBC Radio 1 DJ Greg James

BBC Radio 1 DJ Greg James volde Mileys voorbeeld en ging all the way.

Bonus: de reactie van werkmannen op Mileys verschijning

Een naakte vrouw op een sloopkogel. Dat maken bouwlieden natuurlijk niet iedere dag mee op hun werk.

Miley Cyrus - 'Wrecking Ball'

Je zou bijna vergeten hoe het origineel eruit ziet. Nou, zo dus:

Ster advertentie
Ster advertentie