3FM nieuws

The Dirty Denims en Ronnie Flex live bij B&W

  1. Nieuwschevron right
  2. The Dirty Denims en Ronnie Flex live bij B&W

Barend en Wijnand hadden in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 november maar liefst twee 3FM Serious Talents uitgenodigd. Naast hardrock-band The Dirty Denims kwam ook Ronnie Flex langs.

(foto: Elke Teurlinckx)

Het contrast kon bijna niet groter worden: Barend en Wijnand hadden voor hun uitzending van vrijdag 21 op zaterdag 22 november hardrock-band The Dirty Denims en rapper Ronnie Flex uitgenodigd.

The Dirty Denims

The Dirty Denims maken catchy, dirty en cheap hardrock met een hoog meeschreeuwgehalte. De band bestaat uit twee wilde meiden achter de microfoons en twee zweterige mannen op gitaar en drums. Ze stonden eerder op Lowlands en de Zwarte Cross en ze werden in 2012 met het nummer '24/7/365' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Ze brachten in januari 2014 hun debuutalbum High Five uit, met daarop de single 'Make Up Your Mind'. Rob riep het nummer uit tot zijn DJ Favorite.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ronnie Flex

Toen Ronnie Flex op de popacademie Diggie Dex leerde kennen, passte Diggie de muziek van Ronnie weer door naar Gers Pardoel. Daarna werkte Ronnie samen met onder andere Mr. Polska en Boaz van de Beats. Ook scoorde hij hits met de nummers 'Pocahontas' en 'Zusjes' en werd hij uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Maar een debuutalbum liet steeds op zich wachten. Tot 14 november, want toen kwam De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beelden van The Dirty Denims en Ronnie Flex live bij Barend en Wijnand volgen snel.

>> Check de site van Barend en Wijnand

Ster advertentie
Ster advertentie