3FM nieuws

One Minute Documentary: Eefje de Visser haar Lowlands-show

foto: Tom van Huisstede
  1. Nieuwschevron right
  2. One Minute Documentary: Eefje de Visser haar Lowlands-show

Na twee jaar uitstel, was het deze zomer eindelijk tijd om de Bitterzoet-show naar de volle festivalweides te brengen. En hoe! Van Pinkpop, tot Sziget, Pukkelpop en Down The Rabbit Hole: op ieder festival behoort Eefje de Visser tot de absolute hoogtepunten. Deze zegetocht eindigde afgelopen weekend met een speciale versie van haar prachtige festivalshow op Lowlands. 3FM volgde de artiest van haar repetities tot aan de show voor een 'One Minute Documentary'.

Bitterzoet

Eefje de Visser bracht in 2020 haar vierde album Bitterzoet uit. Een plaat die extreem enthousiast werd ontvangen, maar waarvan de live uitvoering, vanwege het C-woord, op zich liet wachten. Toch weet de artiest het momentum dit jaar alsnog te pakken, en maakt ze deze zomer grote indruk met een perfect geregisseerde show.

Dromerige live versie

Na Pinkpop riep 3voor12 Eefje de Visser al uit tot dé nummer 1 van het hele festival. Haar prachtige nummers weet ze in de festivalshow op perfecte wijze door te vertalen naar een dromerige live versie. Met een hypnotiserende choreografie, dansers en een fluwelen decor is het plaatje compleet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slotshow op Lowlands

De zegetocht eindigde dit weekend op Lowlands, waar de zangeres de Heineken op vrijdagavond afsloot. De festivalgangers werden hier getrakteerd op extra bijzondere versie van de festivalshow, eentje waar dan ook flink voor is gerepeteerd. 3FM zocht de artiest op in in de studio, waar al weken voor Lowlands lange dagen werden gemaakt. Hier spraken we haar over deze voorbereidingen: "Dit is wel een heel mooi moment in mijn carrière eerlijk gezegd".

Check de One Minute Documentary hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie