3FM nieuws

Nickelback brengt documentaire 'Hate to Love: Nickelback' uit

foto: Nickelback
  1. Nieuwschevron right
  2. Nickelback brengt documentaire 'Hate to Love: Nickelback' uit

De langverwachte eerste officiële trailer voor de documentaire 'Hate To Love: Nickelback' is onthuld in aanloop naar de wereldpremière op het Toronto International Film Festival in september. De documentaire onderzoekt de oorsprong van Nickelback in hun boerendorp, de muzikale ambities wat uiteindelijk resulteerde in zowel wereldwijd succes, maar ook de massale haat. De documentaire komt in september dit jaar uit.

Mikpunt van grappen maar ook multi-platinum

Gedurende meer dan twee decennia zijn Nickelback het mikpunt geweest van een eindeloze stroom grappen en smadelijke opmerkingen online, terwijl ze tegelijkertijd multi-platinum platenverkopen hebben behaald. Ondanks al die haat, zijn Nickelback-fans zonder twijfel in grote aantallen aanwezig.

In de trailer wordt het succes van Nickelback gecontrasteerd met de vele critici, terwijl de bandleden openhartig vertellen over hoe het voelt om het doelwit te zijn van zoveel haat.

Quote

Nickelback is een van de meest succesvolle acts in de muziekgeschiedenis - tegelijkertijd zijn ze de band waar haters het meest van houden om te haten. Deze intieme portrettering onderzoekt de achtbaanloopbaan van de Canadese stadionrockers

Beschrijving van de documentaire

Check hier de trailer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie