3FM nieuws

Gestrande Dave Matthews krijgt lift van fan naar concert

  1. Nieuwschevron right
  2. Gestrande Dave Matthews krijgt lift van fan naar concert

Super Dave Matthews-fan Emily vond haar held met fietspech langs de weg en gaf hem een lift naar de concertzaal.

Emily Kraus is al fan van Dave Matthews sinds ze negen jaar oud is. Ze dacht afgelopen weekend dat ze bijna te laat was voor een concert van haar held, maar ze bleek juist precies op het juiste moment op de juiste plek te zijn.

Dave Matthews met motorpech lang de weg

Emily was met haar man onderweg naar het concert van Dave Matthews in de Amerikaanse staat Pennsylvania, vertelde ze CNN, toen ze hem gestrand naast de weg vonden. Ze had veel van de avond verwacht, maar zeker niet dat ze haar held van zo dichtbij zou meemaken. Dave stond met een kapotte fiets langs de weg. Emily en haar man gaven hem natuurlijk een lift.

Dave Matthews-fan Emily heeft avond van haar leven

Als bedankje nodigde Dave het stel uit voor een etentje backstage. Daarna mochten ze op de eerste rij zitten tijdens het concert. En als klap op de vuurpijl bedankte hij Emily tijdens het concert.

Hij vertelde het publiek dat hij door Emily gered was:"I did not have a cell phone on the bicycle. So I thought, 'Sh*t. And then a nice lady named Emily rode up in a red car with a bicycle rack on it and gave me a ride on to the gig."

'Thanks for the ride'

Emily had de avond van haar leven. "My cheeks still hurt from smiling, giggling and laughing all night long ... this will always be remembered." Het voelde als een droom voor Emily, maar het was zeker echt gebeurd en ze heeft de foto's en het persoonlijk door Dave gesigneerde concertkaartje met de tekst 'Thanks for the Ride' als bewijs.

Ster advertentie
Ster advertentie