3FM nieuws

Jay-Z, Pharrell en Frank Ocean werken samen

  1. Nieuwschevron right
  2. Jay-Z, Pharrell en Frank Ocean werken samen

Pharrell Williams is de studio ingedoken met Jay-Z en Frank Ocean. Hij kan niet wachten om het resultaat te laten horen.

The Neptunes-producer Pharrell liet zijn Twitter-volgers weten dat hij met twee andere grote namen uit de muziekwereld in de studio zit.

Pharrell: 'Yessur, in the studio'

Pharrell postte een foto van zichzelf met Frank Ocean en Sean Carter, beter bekend als Jay-Z, met de tekst: 'Yessur, in the studio with and .' Daar voegde hij nog aan toe: 'Can't wait for y'all to hear what I'm working on with big bro @S_C_ and lil bro @frank_ocean.' Op dit moment moeten we het met deze minimale informatie doen. Pharrell liet verder niets los over de bijzondere samenwerking.

Jay-Z, Frank Ocean en Pharrell

Pharrell, Jay-Z en Frank Ocean werken nog nooit eerder met z'n drieën samen, maar ze zijn ook zeker geen vreemden van elkaar. Frank Ocean werkte al eens met Jay-Z. Hij is te horen op het nummers 'No Church In The Wild' en 'Sweet Baby Jesus', die te vinden zijn op Watch The Throne, het album dat Jay-Z maakte met Kanye West. Pharrell produceerde eerder een van de nummers op Frank Oceans album Channel ORANGE.

Ster advertentie
Ster advertentie