3FM nieuws

The sky is the limit in Jett Rebels nieuwe single

  1. Nieuwschevron right
  2. The sky is the limit in Jett Rebels nieuwe single

In de video voor 'Tracks Of Your Tears' staan Jett Rebel en zijn band jammend op een dak middenin de stad, living the good life!

Bij 3FM hoor je iedere week de nieuwste muziek. Zo ook 'Tracks Of Your Tears', de kersverse single van Jett Rebel. Het nummer is afkomstig van Don't Die On Me Now, Jetts laatste studioalbum.

Music with a message

Wat de boodschap van het nummer is? Sta af en toe even stil bij wat je allemaal hebt en geniet van het moment. Jelte zingt er ook over: hij kan amper geloven dat hij eindelijk heeft wat 'ie zo lang wilde hebben.

"It's been a long time coming
Can't believe I'm finally here
Oh how I've been longing"

Jett Rebel - 'Tracks Of Your Tears'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Releaseshow Jett Rebel op Lowlands

Tijdens Lowlands was er één mysterieus tijdvak in het blokkenschema, eentje zonder artiestennaam. Veel festivalbezoekers hadden geen idee wie er het podium op zou komen. Het was Jett Rebel, die zijn nieuwe album Don't Die On Me Now intergraal speelde.

Protestsong tegen Geert Wilders en Donald Trump

En die nieuwe Jett Rebel klonk verrassend 'oud'! De show was een mix tussen uptempo rocknummers (à la Jett) en rustigere ballads. Nothing turns him on like a rock 'n roll song zong hij, en dat was te merken! Met name de protestsong tegen politici als Geert Wilders en Donald Trump deed het erg goed. De volledige review van de set lees je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie